Officiële vertalers Bogotá, Cali en Medellín – Beëdigd vertaler – Beëdigde vertalers Colombia – Gecertificeerde vertalers

Officiële vertalingen – beëdigde vertalingen – Spaans, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Portugees, Nederlands, Russisch, Mandarijn of een combinatie van deze talen.

Nederlands officiële vertaler Bogotá, Cali en Medellin
Nederlands beëdigde vertaler Bogotá, Cali en Medellin
Officiële vertaler in Bogotá, Cali en Medellin
Beëdigd vertaler in Bogotá, Cali en Medellin

Wij zijn een nationaal en internationaal erkend vertaalbureau dat professionele vertaaldiensten voor documenten aanbiedt via een team van geautoriseerde openbare vertalers. (Beëdigde vertalers of officiële vertalers in het Nederlands).

Ons team van professionals bestaat uit officiële vertalers, geregistreerd bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken van de Republiek Colombia. De vertaaldienst wordt uitgevoerd rekening houdend met hoge kwaliteitsnormen die ons in staat stellen de integriteit van de documenten die we leveren te garanderen, om de totale tevredenheid van onze klanten te bereiken en met een hoge mate van vertrouwelijkheid van alle documenten die we ontvangen.

Wij garanderen:

  • kwaliteit in vertalingen
  • Vertrouwelijkheid van de documenten die we ontvangen
  • Stiptheid en snelheid bij het leveren van vertalingen

Ons team van officiële vertalers is gespecialiseerd in de volgende talen:

Wij bieden vertalingen aan van Spaans, Engels, Frans, Italiaans, Portugees, Duits, Russisch, Chinees-Mandarijn en Nederlands of een combinatie van deze talen. De beëdigde vertalers die deel uitmaken van ons bedrijf zijn geregistreerd bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken van de Republiek Colombia en hebben uitgebreide ervaring met het officieel vertalen van allerlei soorten documenten.

Vertaalonderwerpen:

Wij verzorgen vertalingen op de volgende gebieden of soorten documenten: academische documenten, diploma’s, diploma’s, inschrijvingen, contracten, openbare akten, oprichtingscertificaten, import- en exportdocumenten, handelsdocumenten, medische documenten, bedrijfsdocumenten, technische documenten, wetenschappelijke documenten, reclamedocumenten, brochures, technische handleidingen, octrooien, juridische documenten, allerlei soorten certificaten, catalogi, curricula vitae, presentaties, artikelen, vertaling van webpagina’s, onder andere.

Stappen om het vertaalproces te starten:

  1. Stuur uw document of tekst om te vertalen (Bogotá e-mail – bogota@grupoupc.com / WhatsApp +57 311 305 0553) (Medellín e-mail – medellin@grupoupc.com / WhatsApp +57 320 271 5855)
  2. Zodra we de te vertalen documenten hebben ontvangen, sturen we u een offerte op basis van de analyse van de inhoud van het document, het totale aantal woorden of pagina’s en de complexiteit van het te vertalen onderwerp.
  3. Om het vertaalproces te starten, moet u de prijs betalen die in de offerte is overeengekomen, als de offerte is goedgekeurd.
  4. Zodra het vertaalproces is voltooid, kunt u onze kantoren op de afgesproken datum bezoeken om de originele vertaling in te trekken als deze de handtekening en het stempel van de geautoriseerde openbare vertaler vereist, (officiële vertaler of beëdigd vertaler) of de vertaling wordt per e-mail verzonden als er geen handtekening / stempel nodig is.

Neem voor meer informatie of om een ​​offerte aan te vragen contact op met ons bedrijf:

Bogotá, Commercieel adres: Autopista Norte N°1 67 A 27 Piso 2
Tel: (+57 1) 756 8600
WhatsApp: (+57) 311 305 0553
Email: bogota@grupoupc.com

Medellín, Commercieel adres: Cra 38 N° 9 A 26 oficina 404
Edificio Centro Ejecutivo Parque Lleras, Poblado
Tel: (+57 4) 580 8030
WhatsApp: (+57) 320 271 5855
Email: medellin@grupoupc.com

Openingstijden klantenservice: maandag t / m vrijdag van 8.00 tot 13.00 uur en van 14.00 tot 18.00 uur.